Vognmand og transportfirma

Holte Flytte- og Vognmandsforretning ApS varetager forskellige services til både private og erhverv. 
Vores transportfirma tilbyder bl.a.:

  • Levering af sand og grus
  • Afhentning af affald
  • Afhentning af genbrug
  • Containerudlejning
  • Udlejning af entreprenørvogne
  • Opgravning af hæk
  • Udlægning af jord m.m. med grab

 

Vognmand med det hele

Vi udlejer forskellige containere til både private og erhverv. Vi har flere faste aftaler med erhvervsdrivende som lejer vores containere fast, hvor vi leverer og tømmer affaldscontainere efter kundens behov. Vi kan også tømme minicontainere med vores skraldevogn i nærheden af Birkerød, Holte, Lyngby, Virum Nærum, Vedbæk, Skodsborg og Allerød.

Hos Holte Flytte- og Vognmandsforretning ApS udfører vi også entreprenøropgaver, heriblandt udgravning til fundament, opgravning af buske, bortskaffelse af haveaffald udlægning af asfalt samt meget mere. Vi udlejer også vores entreprenørvogne, som bl.a. består af en vogn med krangrab.

 

Transportfirma til de uoverskuelige opgaver

Hvis du har en opgave, som du ikke selv kan håndtere, står vores transportfirma klar til at hjælpe. Vi har altid en god dialog med kunden, så vi sikrer, at kunden får udført det rigtige arbejde. Hvis du bestiller os til opgaven, skal du ikke selv foretage dig mere, da vi som vognmand har de nødvendige vogne samt personale til arbejdet. Hvis du selv ønsker at udføre nogle opgaver og være en del af projektet, indgår vi gerne som sparringspartner samt hjælper med det, du måtte ønske. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Flytteforsikring

Alle flytninger med HFV bliver udført under Dansk Møbeltransport Forenings betingelser, hvilket automatisk forsikrer dine værdier og ejendele under den del af flytningen som HFV udfører.

 

Læs forskellige containere nær Birkerød, Holte eller Virum

Vi udlejer forskellige containere til både private og erhverv. Kontakt os og få et godt tilbud. Læs mere her.

Top