Professionelt flyttefirma i Holte, Virum og Birkerød

Flytning er ofte en omfattende og uoverskuelig proces.

Hos Holte Flytte- og Vognmandsforretning ApS tilbyder vi den komplette pakke, når du har brug for hjælp.

Vi kan stå for alt lige fra nedpakning af indbo, afmontering/nedtagning af lamper, malerier mm., adskillelse af skabe/senge mm., flytning og oprydningsarbejde kan alt være inkluderet i den service vi kan tilbyde. Vi står også gerne for opbevaring.

Uanset om du har brug for privatflytning eller erhvervsflytning kan vi være behjælpelige nær Birkerød, Holte, Virum, Hørsholm, Lyngby, Nærum, Vedbæk, Skodsborg, eller øvrigt Nordsjælland.

Hos Holte Flytte- og Vognmandsforretning ApS finder du uddannede flyttefolk, de rette transportmidler og de rigtige hjælpemidler der sikre dig og dit indbo.

I forbindelse med din flytning tilbyder vi bl.a.:

  • Nedtagning af gardiner, lamper osv.
  • Adskillelse af møbler
  • Affaldscontainere til oprydningsarbejdet
  • Flygel- og klaverflytning
  • Møbellift på 25 meter
  • Salg af flyttekasser
  • Luftaffjedret transport
  • Tæpper i alle flyttevognene

… Og meget mere.

Vores service er omfattet af Dansk Møbeltransport Forenings betingelser, og dine værdier og ejendele er herved forsikret, når du vælger os som samarbejdspartner.

Står du med en utraditionel eller kompliceret opgave, råder vi over det rette materiel samt uddannede personale til at imødekomme et hvert behovet tænkeligt.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven - Og er det en større opgave kommer vi også gerne forbi og besigtiger opgaven. 

Har du svært ved at overskue processen, er vi altid behjælpelige med vejledning og gode råd.

Søger du en kompetent, professionel samt erfaringsrig flytteforretning til privatflytning, erhvervsflytning eller møbeltransport - der hører til blandt de ældste i branchen - ser vi frem til at høre fra dig! 

Flytteforsikring

Alle flytninger med HFV bliver udført under Dansk Møbeltransport Forenings betingelser, hvilket automatisk forsikrer dine værdier og ejendele under den del af flytningen som HFV udfører.

 

Top